Parfume

Parfume për Vajza

Prej aromave të ëmbla deri tek aromat agrume, koleksioni jonë i parfumeve për vajza i përmbanë të gjitha. Sikur edhe aksesorët tonë për flokë, kapelat, dhe çantat - vetëm një spërkatje nga parfumi jonë për fëmijë sjellë argëtim - dhe në këtë rast - shtojcë finale aromatizuese.