Shiko te gjitha

  • TEXTURED BOMBER JACKET - E zezë nga Zara
  • TEXTURED BOMBER JACKET - Ngjyrë natyrale nga Zara
 • Veshje të sipërme për femra që të kompletoni dukjet

  Prej pardesyve funksionale plot stil, deri tek xhupat me kapuç gëzofi të përshtatshëm ndaj motit, xhaketat sportive më formale dhe kimonot elegante, koleksioni jonë online përmbanë të gjitha stilet e veshjeve të sipërme që mund t’iu nevojiten për këtë sezonë. Gjeni gardërobën e duhur që u përshtatet të gjitha rasteve dhe zotëroni artin e të shtresuarit të rrobave me shumë stil. Investoni në pjesëza klasike dhe cilësore që do të donit t’i vishnit vit pas viti.
  • FAUX SUEDE TRENCH COAT - Bezhë nga Zara
  • FAUX SUEDE TRENCH COAT - Kaki e çelët nga Zara
  • ZW COLLECTION QUILTED JACKET WITH TIES - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • XHUP ME MBUSHJE ZW COLLECTION - Kaki nga Zara
  • ZW COLLECTION CROSSOVER QUILTED JACKET - Naftë nga Zara
  • PALLTO ME LESH ZW COLLECTION - E zezë nga Zara
  • PALLTO PAS TRUPIT DOPIOPETË ZW COLLECTION - E zezë nga Zara
  • RIBBED JACKET WITH ELASTICATED DETAIL - Blu marinari nga Zara
  • JELEK I SHKURTËR ME MBUSHJE WATER AND WIND PROTECTION - E zezë nga Zara
  • GABARDINË KLASIKE ME RRIP - Bezhë nga Zara
  • PALLTO VELVET ZW COLLECTION - Kaki e çelët nga Zara
  • PALLTO SHUMË E GJATË PELUSHI - Litar nga Zara
  • PALLTO SHUMË E GJATË PELUSHI - E zezë nga Zara
  • PALLTO DOPIOPETË JAKË E LARTË ME LESH - Blu marinari nga Zara
  • PALLTO JAKË ME IMITIM GËZOFI ZW COLLECTION - Gur nga Zara
  • PALLTO IMITIM GËZOFI ZW COLLECTION - E zezë nga Zara
  • PALLTO E SHKURTËR ME LESH ZW COLLECTION - Blu marinari nga Zara
  • PALLTO E SHKURTËR DOPIOPETË JAKË E LARTË - E zezë nga Zara
  • PARDESY OVERSIZE IMITIM LËKURE - E zezë nga Zara
  • PARDESY OVERSIZE IMITIM LËKURE - E zezë nga Zara
  • PALLTO E GJATË ME RRIP ME LESH - E zezë nga Zara
  • PALLTO DOPIOPETË JAKË E LARTË ME LESH - E zezë nga Zara
  • XHUP ME MBUSHJE IMITIM LËKURE - E zezë nga Zara
  • XHUP ME MBUSHJE WATER AND WIND PROTECTION - E zezë nga Zara
  • XHUP ME MBUSHJE I KOMBINUAR - E zezë nga Zara
  • XHUP I GOMUAR WIND PROTECTION - E zezë nga Zara
  • XHUP ME MBUSHJE ME KOMBINIM - Ngjyrë toke nga Zara
  • PARDESY TRENCH E SHKURTËR ME KOMBINIM - Deve e hapur nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË