Sateni

Funde Sateni për Femra

Fundet nga sateni për femra përkujdesen për rastet formale dhe të përditshme. Të veshur me xhaketa sportive dhe bluza sjellin theks bashkëkohor, ndërsa të kombinuar me atlete dhe xhemperë formojnë bazën uniforme për përditshmëri. Koleksioni jonë vjen me gjatësi maksi, midi dhe mini në dizajne të thjeshta dhe me stampime. Fundet tona nga sateni me lule sjellin freski të menjëhershme në gardërobët jo-zyrtare ndërsa dizajnet me pika shfaqin nuanca lozonjare.

MUND T’JU INTERESOJË