PANTALLONA SPORTIVE

Pantallona Vrapimi për Burra

Të gjera apo të ngushta, elastike apo jo, pantallonat e vrapimit për burra janë artikuj që çdo burr duhet t'i ketë. Duke përçuar ndjenjë të stilit të rrugës, ky element kyç i gardërobës nuk është më i limituar vetëm për ushtrime. Mund t'i vishni ato për një fundjavë 'casual' duke u shoqëruar por dhe për të shkuar në palestër.

MUND T’JU INTERESOJË