KOSTUME


  • Kostume me stil dhe të mprehta për femra

    Përvetësoni siluetat e qepura të reja të sezonës përmes koleksionit tonë të ri të pantalloneve dhe xhaketave kostum për femra. Edicioni jonë përmbanë kostume të ndryshme e të mprehta që duken shumë bukur në zyrë e poashtu edhe kur vishen të ndara përgjatë fundjavave. Përvetësoni proporcionet e gjera 'oversize' dhe eksperimentoni me ngjyrat si e zezë, blu dhe rozë për dukje që bien në sy. Freskoni gardërobën tuaj të punës tani.