Li

Shorce Lino për Burra

Të rehatshme, ajrisshme dhe të lehta për t'u veshur, shorcet lino për burra janë stil esencial për mot të ngrohtë. Duke shtuar theks sofistikimi në gardërobën verore, koleksioni jonë veçohet për prerjet dhe llojllojshmërinë e ngjyrave. Lino e bardhë, zezë dhe blu kompleton koleksionin.