Shih të gjitha

  • SHALL MODAL MËNDAFSHI ME STAMPIM - Leopard nga Zara
  • SHALL MODAL MËNDAFSHI ME STAMPIM - Leopard nga Zara
 • Aksesorë për Femra

  Aksesorët për femra kompletojnë dukjet formale dhe të përditshme. Prej vathëve të mëdhenj të arit të kombinuar me maicë të bardhë, deri te shamitë e veshura me kostume; ato zbukurojnë përditshmërinë. Aksesorët për kokë, shallet dhe dorashkat vijnë në dizajne të ndryshme për të plotësuar veshjet e sipërme, ndërsa çorapet që bien në sy, syzat e diellit dhe aksesorët për flokë përkujdesen për detalet. Koleksioni jonë është dizajnuar për t'u veshur i vetëm për theksim të lehtë ose i shtresuar për efekt maksimal. Prej 'bangles' dhe byzylykëve deri te kuletët dhe rripat, koleksioni jonë i aksesorëve i përfshinë të gjitha.
  • ÇANTË E VOGËL GËZOFI - Rozë lule vathi nga Zara
  • ÇANTË E VOGËL GËZOFI - Rozë lule vathi nga Zara
  • ÇANTË E VOGËL GËZOFI - Leopard nga Zara
  • ÇANTË E VOGËL GËZOFI - E gjelbër nga Zara
  • RRIP LËKURE TOKËZ KUADRATE - Kafe nga Zara
  • RRIP LËKURE TOKËZ KUADRATE - E zezë nga Zara
  • RRIP LËKURE TOKËZ KUADRATE - Kafe nga Zara
  • RRIP LËKURE TOKËZ KUADRATE - E zezë nga Zara
  • RRIP LEKURË TUB I SHESHTË - E praruar nga Zara
  • RRIP LEKURË TUB I SHESHTË - E praruar nga Zara
  • LULE QAFË ME LIDHËSE - Kaki nga Zara
  • LULE QAFË ME LIDHËSE - Kafe e hapur nga Zara
  • RRIP ME SHUMË RRIPA - E zezë nga Zara
  • RRIP ME SHUMË RRIPA - E zezë nga Zara
  • KAPELË STOFI - Ngjyrë rëre nga Zara
  • KAPELË STOFI - Ngjyrë rëre nga Zara
  • KAPELË STOFI - Gri e errët nga Zara
  • KAPELË STOFI - Gri e errët nga Zara
  • RRIP LËKURE - Kafe nga Zara
  • RRIP I HOLLË LËKURE - E praruar nga Zara
  • RRIP I HOLLË LËKURE - Argjend nga Zara
  • RRIP I HOLLË LËKURE - E praruar nga Zara
  • SHALL ME PAMBUK DHE PËRZIERJE LESHI - Kaki nga Zara
  • SHALL ME PAMBUK DHE PËRZIERJE LESHI - Kaki nga Zara
  • SHALL ME THEKË ME ALPAKA - Gri nga Zara
  • SHALL ME PAMBUK DHE PËRZIERJE LESHI - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PAKO ME VATHË EAR CUFF - AR/ARGJËND nga Zara
  • UNAZË PIKË UJI HORIZONTALE - E praruar nga Zara
  • UNAZË PIKË UJI HORIZONTALE - E praruar nga Zara
  • RRIP LEKURE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • RRIP LEKURE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • RRIP LËKURE EFEKT I VJETËRUAR - E zezë nga Zara
  • RRIP LËKURE I GJATË - E zezë nga Zara
  • RRIP LËKURE I GJATË - E zezë nga Zara
  • RRIP LËKURE ME PAFTA - E zezë nga Zara
  • RRIP LËKURE ME PAFTA - Kafe nga Zara