Bomber

Xhaketa Bomber për Meshkuj

Prej formave klasike aviatore deri te interpretimet moderne, xhaketat bomber për meshkuj shtojnë elemente të stilit të veshjes së rrugës. Xhaketat që vishen me lehtësi si këto - që vijnë si xhaketa lëkure dhe alternativa tjera të lehta - janë përgjigjja e duhur për stil të përditshëm.

MUND T’JU INTERESOJË