Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Slip dress"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

  • FUSTAN ME DANTELLA ME PALA
  • Fustane rrëshqitës dhe kamizole për ditë dhe mbrëmje

    Fustani rrëshqitës modest u bë artikulli protagonist në modë përgjatë viteve të 90-ta dhe tani është kthyer për të qëndruar. Fustanet kamizole tani vinë në të gjitha ngjyrat si e kuqja, gjelbra, e bardha dhe roza; zgjedhni një fustan me dantellë për dukje të frymëzuar nga veshjet e brenshme ose shtresojeni atë me një maicë të stilit ‘grunge’. Fustani kamizole me aski është pjesë e gardërobës tuaj që përshtatet në çdo rast.
  • FUSTAN ME DANTELLA ME ZINXHIRA
  • FUSTAN ME DANTELLA
  • FUSTAN ME DANTELLA FINITURË SATENI
    FUSTAN ME DANTELLA FINITURË SATENI