Tailored

Pantallona Serioze për Burra

Pantallonat tona serioze ndërthurin formalitetin dhe stilin. Prej të shkurtuarave deri te të ngushtat 'skinny', të zezat deri te të bardhat koleksioni është përplot pjesëza që përshtaten edhe me kostume por edhe me pulovëra, varësisht prej stilit tuaj. Të prera dhe të qepura në mënyrë të përsosur, ato zbukurojnë edhe dukjet tuaja më të thjeshta.

MUND T’JU INTERESOJË