PANTALLONA SPORTIVE

 • PANTALLONA JOGGER ME XHEPA PLLAKË
  PANTALLONA JOGGER ME XHEPA PLLAKË


 • Pantallona vrapimi të përditshëm por me stil për femra

  Koleksioni jonë i pantallonave të vrapimit për femra është relaksues por me shumë stil. Zbukuroni stilin tuaj të përditshëm përmes pantallonave të buta të vrapimit në ngjyra klasike - gri ose të zezë - apo përmes atyre me stil që bien më shumë në sy, si me stampime dhe vija anësore. Shtoni një pulovër të gjerë me kapuç për dukje të përditshme ose vishni pantallonat e vrapimit me bluzë të ngushtë dhe take të ulëta.  • PANTALLONA JOGGING SHIRIT ANËSOR.
   2.790 ALL
   Pantallona me bel të lartë me mes elastik dhe xhepa anësore. Detaj me shirit anësor kombinuar me kontrast. Finiturë e ngushtë poshtë.
  • PANTALLONA JOGGING SHIRIT ANËSOR.

 • PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  + 1 Ngjyrë
  PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  3.490 ALL  • PANTALLONA ME BEL ELASTIK
   3.490 ALL
   Pantallona të ngushta me shtrat të mesëm me qemer elastik prapa. Xhepa përpara dhe xhepa të rremë me fileto prapa. Palë fundore me çarje anësore. Mbërthim i përparmë me zinxhir, kopsë e brendshme dhe kapëse metalike.
  • PANTALLONA ME BEL ELASTIK

 • PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  + 1 Ngjyrë
  PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  3.490 ALL


 • PANTALLONA JOGGER
  PANTALLONA JOGGER


  • PANTALLONA JOGGER SARGI
   2.990 ALL
   Pantallona me shtrat të lartë dhe qemer elastik me rrudha dhe lidhëse të rregullueshme. Xhepa të përparmë dhe xhepa pllakë prapa. Palë me finiturë të përthyer.
  • PANTALLONA JOGGER SARGI


  • PANTALLONA ME BEL ELASTIK
   3.490 ALL
   Pantallona të ngushta me shtrat të mesëm me qemer elastik prapa. Xhepa përpara dhe xhepa të rremë me fileto prapa. Palë fundore me çarje anësore. Mbërthim i përparmë me zinxhir, kopsë e brendshme dhe kapëse metalike.
  • PANTALLONA ME BEL ELASTIK