Rripa

Rripa për Burra

Përderisa janë esencial në gardërobë, rripat për burra mund të bëjnë deklarata të lehta në stil. Rripat nga lëkura dhe lëkura artificiale në ngjyrë të zezë dhe të kaftë bjënë që çdo dukje të pëfitoj sofistikim me përdorimin e tyre. Xhinset, pantallonat me xhepa 'cargo', pantallonat e qepura - të gjitha llojet e pantallonave marrin finesë përmes këtij aksesori universal.