Shih të gjitha

  • XHAKETË E METALIZUAR - Argjend nga Zara
 • Xhaketa të përditshme që bien në sy për femra

  Te qepura me mprehtësi dhe lehtësisht formale, koleksioni jonë i xhaketave të përditshme për femra përmbanë opsione për zyrë dhe fundjavë. Përveç stileve klasike në ngjyrë të zezë dhe gri, provoni vijat e holla të ndërprera, kuadratot dhe ngjyrat e guximshme që të freskoni stilin e xhaketave të kostumeve për këtë sezonë. Xhaketat me një palë ose dy palë kopsa, format e gjera 'oversized' dhe të shkurtuara 'crop' janë të përshtatshme për këtë kohë. Shtoni një xhaketë të përditshme të argjendtë apo me stampime që të zbukuroni dukjen tuaj të përditshme me xhinse për daljet pas punës.
  • XHAKETË E SHKURTËR VARAKU - E praruar nga Zara
  • XHAKETË ME VIJA JACQUARD - E zezë nga Zara
  • XHAKETË E DREJTË LËKURE ZW COLLECTION - E gjelbër nga Zara
  • XHAKETË PAS TRUPIT ME LESH ZW COLLECTION - Gri nga Zara
  • XHAKETË E DREJTË LËKURE ZW COLLECTION - E gjelbër nga Zara
  • XHAKETË PAS TRUPIT ME LESH ZW COLLECTION - Gri nga Zara
  • XHAKETË E DREJTË ZW COLLECTION - E kaltër e hapur nga Zara
  • XHAKETË PAS TRUPIT ME LESH ZW COLLECTION - Gri nga Zara
  • XHAKETË CROP PAS TRUPIT - E zezë nga Zara
  • XHAKETË SMOKING ME RRIP ZW COLLECTION - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • XHAKETË E METALIZUAR ME KUADRATE - Natyrale/blu marinari nga Zara
  • XHAKETË PËLHURË ME SHKËLQIM - E kaltër nga Zara
  • ZW COLLECTION - Blu e errët nga Zara
  • BLUZË CROP ME KOPSA - Blu marinari nga Zara
  • XHAKETË ME XHEPA TË JASHTËM - Kaki nga Zara
  • XHAKETË OVERSIZE TEGELA DEKORATIVË - Ngjyrë toke nga Zara
  • XHAKETË CROPPED ME KAPAKË - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • XHAKETË CROPPED ME KAPAKË - E zezë nga Zara
  • XHAKETË CROP PAS TRUPIT - E kuqe nga Zara
  • BLAZER BAZIKE - E zezë nga Zara
  • XHAKETË ME VIJA TË HOLLA ME LESH ZW COLLECTION - Gri/ngjyrë natyrale nga Zara
  • XHAKETË E SHKURTËR E PALOSUR - E zezë nga Zara
  • XHAKETË CROPPED - E bardhë e thyer nga Zara
  • ZW COLLECTION DOUBLE-BREASTED BLAZER - Rozë nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË