Bel i lartë

Rriteni gjatësinë me një palë xhinse me bel të lartë për femra

Xhinset me bel të lartë janë në modë, ato këmbanë, xhinset 'mum', xhinset e ngushta dhe hellanket xhins - të gjithat tani kanë adoptuar belin e lartë e të këndshëm. Nga xhinset blu të lehta ju do të zbuloni se xhinset me bel të lartë shkojnë shumë mirë me çdo veshje të sipërme që veç e keni në gardërobën tuaj; vishni nën to bluza byrynxhyku ose maica të ngushta ose nxirreni jashtë veshjen e sipërme të thurur për të dhënë efektin e gjerësisë.

MUND T’JU INTERESOJË