Mëngë të shkurtra

Bluza me Mëngë të Shkurtëra për Femra

Bluzat me mëngë të shkurtëra janë të përhershme në gradërobën e femrave gjatë tërë vitit. Koleksioni jonë i bluzave me stampime, motive dhe të thjeshta është dizajnuar për t'u veshur me rehati nën xhemperë dhe kostume, si dhe të vetme me një palë xhinse, pantallona dhe pantallona të shkurtëra. Opsionet me jakë V dhe jakë të rrumbullakët janë në dispozicion për t'iu përshtatur të gjitha shijeve dhe formave, ndërkaq stilet me vija, të gjera dhe pa mëngë janë gjithmonë investim i duhur.

MUND T’JU INTERESOJË