Xhaketa

Triko për Meshkuj

Trikot për meshkuj përbëjnë pjesëza të lehta shtresuese për përditshmëri. Qoftë të veshura mbi maica me një palë xhinse apo nën kostume, trikot janë shtresë e përdorshme në gardërobët formale-të përditshme. Të thurur dhe të endur, koleksioni jonë vjen me kopësa, me zinxhirë, me mëngë të gjata dhe të shkurtëra, ndërsa detalet si xhepat dhe jakët shall zbukurojnë stile të caktuara të koleksionit. Trikot e dyanshme përbëjnë opsion të gjithanshëm, ndërsa prerjet me kapuç veprojnë si artikuj me detyrë të dyfishtë të veshur nën xhaketa sportive, pallto dhe xhaketa.

MUND T’JU INTERESOJË