Shih të gjitha

  • STRIPED OVERSIZE SHIRT WITH TURN-UP CUFFS - E kuqe/e bardhë nga Zara
  • STRIPED SEMI-SHEER SHIRT WITH KNOT - Shumëngjyrëshe nga Zara
 • Bluza dhe Këmishë për Femra

  Prej këmishëve të bardha klasike deri te bluzat me lule, ka shumë ide të reja për t'i konsderuar në koleksionin tonë të këmishëve dhe bluzave për femra. Këmishët xhins, me kuadrato, tunikët dhe bluzat me dantellë, të gjitha janë freskuar dhe mund të kombinohen me gjithçka, prej fundeve të përditshme me zbukurime deri te xhinset tuaja të preferuara.
  • KËMISHË OVERSIZE VIJA ME FIJE METALIKE - E kaltër/ E bardhë nga Zara
  • KËMISHË EFEKT I RRUDHOSUR - Kaki e çelët nga Zara
  • KËMISHË SATENI ME STAMPIM - Shumëngjyrëshe nga Zara
  • KËMISHË BAZIKE SATENI - Rozë lule vathi e hapur nga Zara
  • KËMISHË ME STAMPIM ZW COLLECTION - E kaltër nga Zara
  • KËMISHË OVERSIZE LINO 100% - E kaltër nga Zara
  • KËMISHË ME STAMPIM ZW COLLECTION - Shumëngjyrëshe nga Zara
  • ZW COLLECTION EMBROIDERED SHIRT WITH LACE TRIMS - I bardhë nga Zara
  • ZW COLLECTION OVERSIZE SHIRT - Ngjyrë kastori nga Zara
  • DRAPED BLOUSE WITH HOOD - E zezë nga Zara
  • KËMISHË BAZIKE SATENI - Kobalt nga Zara
  • KËMISHË SHPINË E ZBULUAR - E kuqe nga Zara
  • KËMISHË PUPLIN ME VIJA - Blu nate nga Zara
  • KËMISHË OXFORD ME VIJA - Lejla/e bardhë nga Zara
  • CROPPED 100% LINEN SHIRT WITH BUCKLE - E zezë nga Zara
  • KËMISHË OKSFORD ME PAMBUK - E kaltër nga Zara
  • KËMISHË ME QEPJE TË PERSONALIZUAR PUPLIN - I bardhë nga Zara
  • KËMISHË ME QEPJE TË PERSONALIZUAR PUPLIN - I bardhë nga Zara
  • KËMISHË OKSFORD ME PAMBUK - E kaltër nga Zara
  • METALLIC THREAD POLKA DOT SHIRT - I bardhë nga Zara
  • KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME - Shumëngjyrëshe nga Zara
  • KËMISHË BAZIKE SATENI - Ngjyrë kastori nga Zara
  • KËMISHË ME FJONGO ME STAMPIM ZW COLLECTION - E bardhë/E zezë nga Zara
  • KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIM ZW COLLECTION - E bardhë/ E kuqe nga Zara
  • ZW COLLECTION CROCHET LINEN SHIRT - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • KËMISHË OVERSIZE GABARDINE - E kaltër/ E bardhë nga Zara
  • KËMISHË BAZIKE 100% LINO - I bardhë nga Zara
  • KËMISHË BAZIKE 100% LINO - E zezë nga Zara
  • KËMISHË PUPLIN ME VIJA - E verdhë e mesme nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË