Pantallona të shkurtra

Shorce për Burra

Shorcet për burra tejkalojnë stilin sezonal. Prej të qepurave e të relaksuarave që përmbushin çdo dëshië. Xhins, kino, lino dhe dizajnet me xhepa kompletojnë këtë koleksion të gjerë që sjellë stil klasik për verë e më tutje.

MUND T’JU INTERESOJË