Imitim lëkure

Xhaketa me Imitim Lëkure për Meshkuj

Dizajni i artikuluar dhe teknologjia e tekstilit i japin koleksionit tonë të xhaketave me imitim lëkure dukje të veçantë. Nga dizajnet më të thjeshta dhe të relaksuara deri te dizajnet më eksperimentale, xhaketat me imitim lëkure ofrojnë dukje të pasforcuar. Xhaketat 'biker' motoriste, xhaketat e qepura dhe bomber plotësohen nga ngjyrat si e zeza, kremi, kafja dhe nuancat e shumëngjyrshme që kombinohen mirë me pantallona të qepur dhe këpucë apo me xhinse dhe atlete.

MUND T’JU INTERESOJË