Shih të gjitha

  • FUSTAN ASTAR I SHKURTËR - rozë e lehtë nga Zara
 • Veshje të Brendshme për Femra

  Veshjet e brendshme kualitative dhe të rehatshme ofrojnë bazë për vetëbesim. Sutjenat, 'bralettes' dhe truporet 'bodysuits' vijnë të përshtatura për trupi dhe mbështetëse ndërsa brekët, tangat dhe shorcet apo pantallonat e shkurtëra vijnë nga dantella, sateni dhe pambuku. Prej të brendshmeve që mund të shihen lehtësisht kur vishen me këmisha të tejdukshme apo me fustane mbrëmjeje deri te artikujt e dizajnuar për të mos u vërejtur, ky koleksion është përmbajtësor.
  • FUSTAN I GJATË POLIAMIDI - E zezë nga Zara
  • FUSTAN ASTAR I SHKURTËR - E zezë nga Zara
  • FUSTAN ASTAR I SHKURTËR - E zezë nga Zara
  • FUSTAN ASTAR I SHKURTËR - rozë e lehtë nga Zara
  • FUSTAN ASTAR I SHKURTËR - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR BRA AND BRIEFS CO-ORD - 260 nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND BANDEAU BRA - Argjil nga Zara
  • MBATHJE FORMËSUESE - Argjil nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND BANDEAU BRA - Argjil nga Zara
  • MBATHJE FORMËSUESE - Argjil nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND BANDEAU BRA - rozë e lehtë nga Zara
  • MBATHJE FORMËSUESE - rozë e lehtë nga Zara
  • SHAPEWEAR BRA AND BRIEFS CO-ORD - 294 nga Zara
  • PAMJE - 280 nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND BANDEAU BRA - E zezë nga Zara
  • MBATHJE FORMËSUESE - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR BRALETTE AND BOLERO JUMPER CO-ORD - 480 nga Zara
  • SHAPEWEAR BOLERO JUMPER - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR BOLERO JUMPER - E zezë nga Zara
  • MINI POLYAMIDE BLEND BRALETTE - E zezë nga Zara
  • SHORTS FORMËSUES - rozë e lehtë nga Zara
  • SHORTS FORMËSUES - rozë e lehtë nga Zara
  • SHORTS FORMËSUES - Kafe e errët nga Zara
  • SHORTS FORMËSUES - Bezhë nga Zara
  • SHORTS FORMËSUES - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR TOP WITH UNDERWIRE - E zezë nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND BANDEAU BRA - E zezë nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND BANDEAU BRA - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR BODYSUIT - E zezë nga Zara
  • MBATHJE FORMËSUESE - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR TOP WITH UNDERWIRE - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR BODYSUIT - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR BRA AND SHORTS CO-ORD - 980 nga Zara
  • POLYAMIDE BLEND TRIANGLE BRA - E zezë nga Zara
  • SHAPEWEAR HIGH-WAIST SHORTS - E zezë nga Zara