CARGO

Pantallona me Xhepa për Burra

Pjesëz e përshtatshme në stilin e ndërmjetëm që e mbanë trofenë në rrethin e përditshëm, pantallonat me xhepa u japin dukjeve të përditshme një theks të menjëhershëm 'cool'. Të gjata apo të shkurtuara, bezhë apo të zeza, pantallonat me xhepa e marrin bukurinë e vet prej rrënjëve utalitare dhe shndërrohen në një prej artikujve më të përdorshëm në gardërobën e burrave.

MUND T’JU INTERESOJË