PANTALLONA

Pantallona Lino për Burra

Të holla dhe të lehta, pantallonat lino janë shumë funksionale përgjatë kohërave të ngrohta. Prej raseve speciale deri te eventet e përditshme në fundjavë, fibrat natyrale të kombinuara me qëndrimin relaksues u shtojnë dukjeve tuaja menjëherë ndjenja relaksuese.