Shih të gjitha

  • PANTALLONA TË GJERA SHTRAT I LARTË - E bardhë e thyer nga Zara
  • PANTALLONA CARROT ME PENSA - E zezë nga Zara
 • Pantallona për Femra

  Koleksioni jonë online i pantallonave për femra ka arritur. Prej kilotave deri te pantallonat me këmbë të gjera, pantallona pune me xhepa dhe me bel 'paperbag' - i kemi mbuluar të gjitha trendet duke ofruar opsione të ndryshme për çdo lloj rasti. Edhe klasiket janë pjesë e këtij koleksioni, duke përfshirë xhinset që nuk dalin nga moda, pantallonat me kuadrato dhe pantallonat e zeza të qepura për zyrë.
  • PANTALLONA TË DERDHURA ME PENSA - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA WIDE LEG - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PANTALLONA STAMPIM ME LULE - Natyrale/ E zezë nga Zara
  • PANTALLONA DOKU ME RRIP - Ngjyrë deveje mesatare nga Zara
  • LOOSE FIT PLEATED TROUSERS - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA SHTRAT I LARTË - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • LOOSE FIT PLEATED TROUSERS - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA ME TEGEL TË PËRPARMË - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA TË DERDHURA TË DREJTA - E gjelbër mesatare nga Zara
  • PANTALLONA TË DERDHURA ME PENSA - Kafe/miu nga Zara
  • ZW COLLECTION STRAIGHT-LEG HEAVY SATIN TROUSERS - E kuqe nga Zara
  • CREASED-EFFECT WRAP TROUSERS - Plumb nga Zara
  • ZW COLLECTION FLARED TROUSERS WITH POCKETS - E zezë nga Zara
  • ZW COLLECTION FLARED TROUSERS WITH POCKETS - E zezë nga Zara
  • ZW COLLECTION FLARED TROUSERS WITH POCKETS - E zezë nga Zara
  • ZW COLLECTION PLEATED TROUSERS - Bezhë nga Zara
  • ZW COLLECTION FULL-LENGTH TROUSERS - Kaki nga Zara
  • ZW COLLECTION CROSSOVER CHINOS - Kaki nga Zara
  • PANTALLONA DOKU ME RRIP - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA ME BEL ELASTIK - Kaki nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER TË PUSHTA - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER TË PUSHTA - Nuancat lejla nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER TË PUSHTA - Gri e errët nga Zara
  • PANTALLONA LLASTIKU FLARE - Gri me cirka nga Zara
  • ZW COLLECTION FLARED TROUSERS - Blu e errët nga Zara
  • TROUSERS WITH SATIN WAIST - Deve e hapur nga Zara
  • TROUSERS WITH STRIPED SIDE TRIM - Blu marinari e errët nga Zara
  • PANTALLONA TË DERDHURA TË DREJTA - E gjelbër mesatare nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË