Baggy

Xhinse të gjera për femra

Relaksoni stilin tuaj me xhinse nga koleksioni online i ri i xhinseve të gjera për femra. Silueta e viteve të '90-ta është rikthyer në trendin dhe në botën e xhinseve me xhinset këmbanë, xhinset 'boyfriend', stilet këmbëgjera - të gjitha janë duke u ritkhyer. Xhinset e gjera duken shumë bukur të shkurtuara apo në prerje trefortale si dhe me bel të lartë e të këndshëm.

MUND T’JU INTERESOJË