KËMISHË POLO

Maica Polo për Burra

Duke kombinuar ndjeshmërinë sportive dhe elemente të konsiderueshme 'casual', maicat polo për burra ofrojnë varietet. Të thjeshta, me stampime, me vija, të bardha apo të zeza, maicat polo ofrojnë opsione të besueshme për dukjet 'smart-casual'.

MUND T’JU INTERESOJË