FUNDE


  • Funde për Vajza

    Prej fundeve të gjatë deri tek ata të shkurtër, koleksioni jonë i fundeve për vajza përbënë shumëllojshmëri gjatësish dhe stilesh. Për raste zytare, fundet e thjeshta të zeza, blu dhe të bardha janë të qëlluar, ndërsa dukjet argëtuese kompletohen nga koleksioni jonë i fundeve me shumë ngjyra dhe të stampuar. Mjaftueshëm të gjithanshëm për t'u veshur me këmisha si dhe me triko, pulovra e bluza, fundet mund të vishen përgjatë tërë vitit me geta, çizme, çorape dhe sandale.
New collection

New collection

Mundësia e fundit

Mundësia e fundit