Banjë

  • TRUPORE ME TIRANDA

 • Rroba plazhi të sezonës së re për femra

  Mbulesave që bien në sy dhe rrobave banje të spikatura u është dhënë freskia e sezonës së re në koleksionin tonë të fundit të rrobave të plazhit për femra. Bikinit përqafojnë stampimet dhe zbukurimet e udhëhequra nga trendi, ndërsa ato një-pjesëshe marrin nga stampimet grafike dhe format e këndshme të prerjeve. Kaftanët e qendisur nga pambuku dhe kimonot nga byrynxhyku janë pjesëzat ideale për t'i hedhur sipër në kombinim me një palë sandale metalike.
  • TRUPORE ME FLUTUR TË MADHE  • TRUPORE ME FLUTUR TË MADHE
  • TRUPORE ME TEKSTURË


  • NEW


MUND T’JU INTERESOJË