Çorape | Geta

Çorape për Femra

Koleksioni jonë i çorapeve për femra i plotëson kriteret e veshjeve esenciale dhe në trend. Nga ato esenciale, stilet e thjeshta nga pambuku dhe kashmiri përkujdesen për veshjet e përditshme me çizme, atlete, këpucë dhe veshje të relaksuara. Në këtë grup hyn edhe çorapet e shkurtëra për atlete. Nga ato për t'u dalluar, kemi stilet e zbukuruara dhe me qëndisje, të dizajnuara për t'u përshtatur me të gjitha, nga sandalet e sheshta dhe me taka deri te çizmet dhe atletet.