Çorape

Çorape për Burra

Artikull esencial gardërobe, koleksioni jonë i çorapeve për burra përfshinë spektrin praktik por edhe që bie në sy. Prej çorapeve sportive dhe shumë të shkurtëra për atlete, deri te çorapet e gjata që mund të vishen me kostume, 'carters', e deri te getat e shumëkërkuara.