Të stampuara

Këmishë me Stampime për Burra

Këmishët tona me stampime për burra servojnë energji që ngritë vetë-vlerësimin në ambientet ku stili është në fokus. Dizajnet eklektike të përziera me motive, si dhe vijat e paternet abstrakte qëndrojnë përkrah njëra-tjetrës. Stilet serioze, të përditshme 'casual', me katrorë dhe lule e meritojnë vendin e tyre në këtë koleksion, i cili përbëhet prej stileve të thjeshta deri te stilet që bien më shumë në sy.

MUND T’JU INTERESOJË