Rripa

Të rejat nga rripat për femra

Rripat që bien në sy janë në fokus këtë sezonë, nga rripat lidhëse prej sateni deri te rripat e gjerë të lëkurës që përdoren për të ridefinuar siluetën. Zbuloni se si rripat e zbukuruar mund të transformojnë dukjet festive, ndërsa stilet grafike minimaliste theksojnë dukjet e përditshme. Rripat klasik të zi dhe të kaftë janë ndryshuar përmes rripave cilësor 'vintixh' për të dhënë kahje të dukjes në stilin 'thrift'.