Trupore


 • Trupore për femra për ditë dhe mbrëmje

  Truporja e zezë është element kryesor mode. Për sezonën e re, ne e kemi freskuar truporen bazike përmes prerjeve të reja, me mëngë bluzash dhe jakë golf me rripa, dhe gjithashtu kemi luajtur me materialet e dendura nga dantella dhe të tejdukshëm. Vishni tuajën me ndonjë fund apo pantallona që bien në sy ose nën fustane të tejdukshëm që të dukeni bukur gjatë mbrëmjeve.

 • TRUPORE ME RRUDHA
  TRUPORE ME RRUDHA
  NEW
  TRUPORE ME RRUDHA
  1.790 ALL


 • TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  NEW / +2 ngjyrat
  TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  1.290 ALL
 • TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  NEW / +2 ngjyrat
  TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  1.290 ALL
 • TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  NEW / +2 ngjyrat
  TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  1.290 ALL

 • TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  NEW / +2 ngjyrat
  TRUPORE LLASTIKU ME RRUDHË
  1.290 ALL • TRUPORE DEKOLTE FORMË ZEMRE
  TRUPORE DEKOLTE FORMË ZEMRE