Çanta të argjendta

  • Çanta argjendi esenciale për femra

    Materialet si kallaji, shkëlqimet dhe lëkura pasqyruese karakterizojnë koleksionin online të ri të çantave argjend për femra. Prej çantave portofol për mbrëmje deri te çantat e dorës postier të përditshme, çdo siluetë është rifreskuar me materiale eksperimentale duke falenderuar disponimin e ri metalik. Elementet nga argjendi ofrojnë thyerje në shumicën e stileve; shiqoni xhixhat e ekzagjeruara, rripat, kopsët dhe zinxhirët si detale që bien në sy.

MUND T’JU INTERESOJË