Çanta beli dhe çanta supi

  • ÇANTË POSTIERI GAME BOY ©NINTENDO
  • ÇANTË POSTIERI ME NGJYRË

 • Çanta Beli për Djem

  Çantat e belit janë artikulli më i përdorshëm dhe më i lehtë për t'u veshur sa i përket djemve dhe gardërobës së tyre. Çdo stil në koleksionin tonë ofron hapësirë të mjaftueshme për baziket - siç janë kuletët, mbajtëset e kartave dhe mbajtëset e çelësave - ndërsa çantat më të mëdha me rripa supi 'crossbody' përkujdesen për gjërat tjera. Këto dizajne të çantave të belit janë shoqërueset e përkryera për aktivitete fundjave, meqenëse lidhen në bel nuk ka shancë që gjësendet tuaja të humbasin.
  • ÇANTË POSTIERI MINI TEKNIKE
  • ÇANTË BREZI MESAZH SHUMËNGJYRËSH