Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Fustane fjala e nderit"bëjnë pjesë 2 produktet në vazhdim

  • FUSTAN ASIMETRIK E TRIKOTUAR
  • Fustane dekolte që janë gjithmonë në modë për femra

    Trendi i fustaneve dekolte është këtu për të mbetur. Fustanet me qafë në stilin Bardot nuk janë dukur kurrë më mirë, të zbukuruar me fallta të këndshme dhe printe të buta për sezonin e ri. Bleni nga edicioni jonë i stileve të fustaneve dekolte për çfarëdo lloj rasti, pavarësisht se a kërkoni diçka për të veshur në ndonjë aheng dasme apo të bëheni gati për udhëtimin e ardhshëm ekzotik.
  • FUSTAN MINI I DERDHUR