Finiturë sateni

Këmishë Sateni për Femra

Këmishët nga sateni tregojnë elegancë dhe lehtësi kur kombinohen me xhinse, funde dhe pantallona të qepura. Ekzistojnë stile të shumta për zgjedhje, nëse i pëlqeni dizajnet me vija, lule, stampime apo të thjeshta, të gjitha vijnë të përshtatura për format trupore dhe me prerje me masë të madhe për t'iu përshtatur të gjitha madhësive. Sikurse bluzat tona nga lëkura dhe linoja, këmisha nga sateni shton interesim dhe element materiali dallues në dukje dhe gjithashtu gërsheton me lehtësi kodin e veshjeve formale dhe të përditshme.

MUND T’JU INTERESOJË