Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Fustane të thurura me grep"bëjnë pjesë 2 produktet në vazhdim

  • FUSTAN STRUKTURË VËLLIM
  • FUSTAN I SHKURTËR ME QËNDISJE
  • Fustane të thurura me grep që binë në sy dhe mund t’i vishni përgjatë tërë vitit

    Spikateni zanatin dhe trendin bohem me fustan të thurur me grep. Materialet e thurura lirshëm duken fantastike kur zbukurohen me fije metalike dhe xixëllina për ahengje festive ose mund të lihen natyrale që të vishen gjatë pushimeve në plazh si fustane mini me prerje elegante. Bleni nga edicioni jonë i versioneve më të bukur.