Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Li"bëjnë pjesë 2 produktet në vazhdim

  • FUSTAN MINI ME QËNDISJE
    FUSTAN MINI ME QËNDISJE
  • Fustane lino të lehta e të flladitshme për femra

    Fustani lino është kryesor për kohëra të ngrohta në gardërobën e çdo femre, pavarësisht se a jeni duke blerë esencialet e verës që vjen apo jeni duke planifikuar pushim ekzotik. Zgjedhni fustan me vija ose fustan dekolte me fallta për t’a veshur gjatë ditës duke i shtuar vetëm atlete tenisi të bardha. Për mbrëmje, zgjedhni fustan maksi nga lino dhe shtoni sandale metalike për stil më të veçantë.
  • FUSTAN TREÇEREKSH ME DIZENJO