REGJISTRIMI DHE IDENTIFIKIMI

Këtu do të gjesh të gjithë informacionin e nevojshëm për tu regjistruar në Zara.com, për të hyrë në llogarinë tënde ose për të zgjidhur çdo incident që lidhet me të.
Regjistrimi është shumë i thjeshtë: do të kërkojmë vetëm informacionin thelbësor për të përshpejtuar procesin e blerjes. Mund ta bësh nga opsioni Regjistrohu.
Nëse tashmë ke një llogari, mund të identifikohesh duke futur email-in dhe fjalëkalimin tënd. Për tu shkyçur dhe për të dalë në mënyrë të sigurt, mund ta bësh nga Profili > Llogaria.
Këto janë disa nga avantazhet e të pasurit një llogari në Zara.com:
  • Bej blerje në formë të shpejtë.
  • Kontrollo informacionin dhe statusin e të gjitha blerjeve dhe kthimeve të tua.
  • Merr njoftime për porositë e tua dhe të rejat në APP.
  • Ridërgo etiketën e kthimit në rast kthimi në një pikë dorëzimi.
  • Krijo lista të artikujve të tu të preferuar me opsionet Të preferuar dhe Ruaj për më vonë.
Për të përmirësuar përvojën tënde me ne, na duhet të verifikojmë llogarinë tënde. Kur të krijosh një llogari në Zara, do të të dërgojmë një kod dhe do të duhet ta vendosësh atë për të përfunduar procesin e regjistrimit. Nëse tashmë je një përdorues i regjistruar, do ta gjesh këtë opsion në llogarinë tënde.

Pyetje të shpeshta