Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Fustane me dantellë"bëjnë pjesë 3 produktet në vazhdim

  • FUSTAN ME DANTELLË
  • FUSTAN DY NGJYRËSH ME DANTELLË
  • Fustane dantellë delikate dhe të bukura për femra

    Nëse e pëlqeni modën femrore romantike, zgjedhni një fustan dantellë. Motivet florale asnjëherë nuk dalin nga moda; provoni fustan të zi me dantellë për dukje gotike apo fustan me rrjetë të tejdukshme për stil më minimalist. Pavarësisht disponimit tuaj të modës, në edicionin tonë online ka fustane dantellë që u përshtaten të gjitha shijeve.
  • FUSTAN ME PALA TË NDËRFUTURA