I2022-MUJER-LINEN-VER_TODO

  • PANTALLONA ME PENSA PËRZIERJE LINOJE ZW COLLECTION - E zezë nga Zara
 • Veshje Lino për Femra

  Të lehta dhe të freskëta, veshjet nga lino janë klasike për përditshmëri dhe rehati. Prej këmishëve dhe fustaneve nga linoja, deri te pantallonat dhe 'overcoats', veshjet nga lino shfaqin dukje të relaksuara që mund të kombinohen me bluza, xhemperë, këmishë dhe pallto. Fustanet nga lino vijnë me gjatësi të ndryshme të belit dhe në ngjyra të ndryshme - nga e bardha, kremi dhe ngjyra e zezë - ndërsa koleksioni jonë i aksesorëve përbëhet nga shallet, mbështjelljet dhe dorezat nga linoja.
  • ZW COLLECTION LINEN BLEND HALTER NECK WAISTCOAT - Vishnje nga Zara
  • PANTALLONA STIL PIZHAME ME LINO ZW COLLECTION - Vishnje nga Zara
   • ZW COLLECTION LINEN BLEND HALTER NECK WAISTCOAT - Vishnje nga Zara
   • PANTALLONA STIL PIZHAME ME LINO ZW COLLECTION - Vishnje nga Zara
   • JELEK I KRYQËZUAR PËRZIERJE LINOJE ZW COLLECTION - E zezë nga Zara
   • PANTALLONA ME PENSA PËRZIERJE LINOJE ZW COLLECTION - E zezë nga Zara
  • ZW COLLECTION 100% LINEN TUNIC DRESS - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • ZW COLLECTION 100% LINEN WIDE-LEG TROUSERS - Gri nga Zara
  • ZW COLLECTION FLOWING LINEN KIMONO - Gri nga Zara
   • ZW COLLECTION FLOWING LINEN KIMONO - Gri nga Zara
   • ZW COLLECTION 100% LINEN WIDE-LEG TROUSERS - Gri nga Zara
   • BLUZË ME VËLLIM RAMI 100% ZW COLLECTION - E gjelbër nga Zara
   • PANTALLONA STIL PIZHAME RAMI 100% ZW COLLECTION - E gjelbër nga Zara
  • XHAKETË PAS TRUPIT ME MËNGË TË SHKURTRA ME LINO - E kaltër e hapur nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA SHTRAT I ULËT ME LINO - E kaltër e hapur nga Zara
  • LINEN BLEND LONG BERMUDA SHORTS WITH BELT - Kockë nga Zara
  • ZW COLLECTION 100% LINEN TROUSERS - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PANTALLONA STIL PIZHAME LINO 100% ZW COLLECTION - E bardhë e thyer nga Zara
  • KËMISHË LINO 100% ZW COLLECTION - E bardhë e thyer nga Zara
  • PANTALLONA PALAZZO LINO 100% ZW COLLECTION - E bardhë e thyer nga Zara
  • TOP ME LIDHËSE 100% LINO ZW COLLECTION - I bardhë nga Zara
  • FUSTAN PËRZIERJE LINOJE ZW COLLECTION - Ngjyrë vaji nga Zara
  • FUSTAN MIDI ME LINO ZW COLLECTION - E bardhë e thyer nga Zara
  • PANTALLONA STIL PIZHAME RAMI 100% ZW COLLECTION - E gjelbër nga Zara
  • BLUZË ME VËLLIM RAMI 100% ZW COLLECTION - E gjelbër nga Zara
  • JELEK ME LINO FJONGO ME RRUAZA - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA ME VIJA ME LINO - Bezhë e hapur nga Zara
  • BLUZË ME NYJË LINO - I bardhë nga Zara
  • KËMISHË ME VIJA ME LINO - E bardhë/e kaltër nga Zara
  • CONTRAST LINEN HALTER DRESS - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PANTALLONA LINO ME KONTRAST - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PANTALLONA LINO ME KONTRAST - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • TOP ASIMETRIK LINO ME KONTRAST - Ngjyrë natyrale nga Zara