Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Fustane të Puthitura pas Trupit "bëjnë pjesë 3 produktet në vazhdim

  • FUSTAN I SHKURTËR TUB
  • Fustane të ngushta për femra që theksojnë format trupore

    Fustanet e ngushta do të mbesin në çdo gardërobë si fustanet që më së shumti kënaqin format trupore. Prej fustaneve fanellë të ngushta deri tek ato pas trupit ‘pencil’, në edicionin tonë online ka shumë opsione që u përshtaten formave tuaja trupore, me printe, ngjyra dhe materiale të reja. Vetëm shtoni taket tuaja të preferuara që të kompletoni një dukje të sofistikuar.
  • FUSTAN I SHKURTËR TUB
  • FUSTAN ME VIZA
    FUSTAN ME VIZA