Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Fustane Blazer"bëjnë pjesë 3 produktet në vazhdim

  • FUSTAN XHAKETË ME KOPSA
  • FUSTAN XHAKETË
  • Fustane xhaketë për femra të mprehtë dhe elegant

    A ka dicka më të shkëlqyeshëm se fustani ‘smoking’? Fustani xhaketë i zgjatur është kthyer fuqishëm në modë dhe duket shumë stil për sezonën festive. Zgjedhni fustanin xhaketë me kopsa kontrasti që bien në sy dhe eksperimentoni me prerje të qepura përshtatshëm si alternativë e sofistikuar e fustanit të zi të zakonshëm.
  • FUSTAN XHAKETË ME RRUDHA
    FUSTAN XHAKETË ME RRUDHA