Pamja

Pulovra me kapuç

  • Xhemperë me kapuç sportiv dhe me stil për femra

    Në koleksionin tonë të ri të xhemperëve me kapuç për femra, mund të gjeni xhemperë të mbështjellur në zbukurime të guximshme, njëngjyrësh ose me printe femërore që tregojnë se veshjet e stilit të rrugës tani përshtaten në çdo rast dhe vend. Sikur nga stilet e xhemperëve që bien në sy, kemi edhe nga klasikët e modës sportive të gatshëm për t'u përshtatur me trendin atletik në secilin rast.

MUND T’JU INTERESOJË