Pulovër gri

  • 2.490 ALL
  • Pulovër gri

    Duksi i hirtë është element kryesor mode në çdo sezonë dhe në gardërobën e çdo femre. Thjeshtojeni duke e veshur me pantallona të lëshuara ose trenerka vrapi me elastik për disponim të relaksuar fundjave ose visheni nën pantallona me bel të lartë dhe një palë take për ndryshim më relaksues në dukjen tuaj për daljen e ardhshme. Zbuloni duksat me kapuç në ngjyrë të hirtë me stoli të guximshme dhe printe grafike për të zotëruar veshjet që janë të përshtatshme si për ditë ashtu edhe për mbrëmje.