Pulovër rozë

Pulovër rozë

Zbuloni duksa rozë të ri me mëngë balon dhe nga materiale të dendura në koleksionin online të ri, gjithashtu dhe duksa me kapuç në ngjyrë rozë klasik me prerje që nuk dalin nga moda. Secila nuancë e rozës është e përshtatshme në këtë sezonë, nga roza e ndritshme deri te roza e mbyllur frutamali, neon apo e zbehur, ndërsa printet grafike dhe sloganet argëtuese bëhen dekoret dominante.