Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Trupore të bardha"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

 • TRUPORE ME JAKË SY
  NEW / +4 ngjyrat
 • Badi të bardhë të ngushtë për trupi për femra

  Prej satenit të shëndritshëm e deri te dantella e bardhë delikate, ka shumë stile të reja të badive të bardha për t'u provuar në këtë sezonë festive, të gatshëm për t'u veshur përfundi kostumeve të zeza apo nën ndonjë fund që bie në sy. Fanellat me rollkë dhe badit maicë prekin trendin minimalist të viteve të 90-ta dhe nuk duken aspak të sforcuar kur kombinohen me xhinse përgjatë ditës.
 • TRUPORE ME DANTELLA
  TRUPORE ME DANTELLA
  NEW / + 1 Ngjyrë
 • TRUPORE ME DANTELLA
  NEW / + 1 Ngjyrë
 • TRUPORE ME JAKË SY
  TRUPORE ME JAKË SY