Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Trupore me dantellë"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

 • TRUPORE ME DANTELLA
  NEW / + 1 Ngjyrë
 • Badi dantellë në stil të veshjeve të brendshme për femra

  Badi me dantellë është veshja e lartë e re për t'u dëshiruar kur dilni. Prej efekteve tërësisht të tejdukshme deri te stilet me dantellë, koleksioni jonë i ri online ka opsione për ju, pavarësisht sa të guximshme e doni dukjen tuaj. Badi që gjasojnë me veshjet e brendshme vinë në ngjyra të sezonës së re, por gjithashtu edhe në ngjyrat klasike të bardhë dhe të zezë dhe duken shumë bukur me një xhaketë sportive të mprehtë mbi.
 • TRUPORE ME DANTELLA
  NEW / + 1 Ngjyrë
 • TRUPORE ME MËNGË TYL
 • TRUPORE ME MËNGË TYL
  TRUPORE ME MËNGË TYL