Baggy


 • XHINSE TË BUTA TË LIRSHME
  XHINSE TË BUTA TË LIRSHME
  3.490 ALL1.790 ALL
  NGJYRA: E zezë, Gri
  Xhinse me shtrat të lartë me qemer elastik dhe rrudha. Efekt i zbardhur. Palë me finiturë të përthyer. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe tre kopsa metalike.
 • Xhinse të gjera për femra

  Relaksoni stilin tuaj me xhinse nga koleksioni online i ri i xhinseve të gjera për femra. Silueta e viteve të '90-ta është rikthyer në trendin dhe në botën e xhinseve me xhinset këmbanë, xhinset 'boyfriend', stilet këmbëgjera - të gjitha janë duke u ritkhyer. Xhinset e gjera duken shumë bukur të shkurtuara apo në prerje trefortale si dhe me bel të lartë e të këndshëm.

 • XHINSE TË BUTA TË LIRSHME
  XHINSE TË BUTA TË LIRSHME
  3.490 ALL
  NGJYRA: E zezë e zbehtë, Blu e errët, E kaltër e zbehtë, E zezë
  Jeans me shtrat të lartë dhe bel elastik. Xhepa të përparmë dhe xhepa të jashtëm mbrapa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

 • PANTALLONA BAGGY PAPERBAG
  PANTALLONA BAGGY PAPERBAG
  3.490 ALL
  NGJYRA: Blu e errët, E kaltër e hapur, E kaltër e mesme, Gri
  Pantallona me shtrat të lartë me qemer elastik. Xhepa të përparmë dhe xhepa pllakë prapa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.