Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Xhaketë me Vatina"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

  • XHAKETË ME MBUSHJE ME STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH
  • Xhaketa të fryera dhe xhupe jorgan-punuese për femra

    Prej xhupave shumë të fryer 'puffer' deri te ata më pak të fryer, xhupat jorgan-punues vinë në të gjitha siluetat dhe madhësitë këtë sezonë. Veshja jorgan-punuese është një prej trendeve të palltove më të mira këtë sezonë; çka mund të jetë më tërheqëse se mbështjellja në xhup të rehatshëm jorgan-punues? Përzgjedhni xhup najlloni të fryer dhe praktik me kapuç leshi artificial që t'ju mbajë shumë ngrohtë këtë dimër.
  • XHUP ME MBUSHJE
  • XHAKETË KUNDRA UJIT
  • XHAKETË KUNDRA UJIT
    XHAKETË KUNDRA UJIT